Ракетні удари по Києву 24 лютого: Буданов дав свій прогноз

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів про загрозу ракетних ударів російських окупантів

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів про загрозу ракетних ударів російських окупантів 23 та 24 лютого. Про це стало відомо з його коментаря, який він дав в інтерв'ю Українській правді.

За його словами, нічого незвичайного не буде. Він наголосив, що планується невеликий ракетний удар.

"23-24 – у них дві дати. Повірте мені, ми це пережили вже понад 20 разів", – сказав він.

Буданов також розповів детальніше про ракетний удар оккупантів по Києву 14 січня - коли сигнал повітряної тривоги спрацював після прильотів. За його словами, це був експериментальний запуск ракети.

"Наскільки я пам'ятаю – це 48Н6ДМ пусковий С-300 (ракета, що має дальність ураження цілей до 250 км і швидкість 2,5 км/сек). Вони стояли в Брянській області і це був один із перших зафіксованих подібних досвідчених пусків. Я наголошую, що це досвідчені пуски", – зазначив Буданов.

Нагадаємо, що російські окупанти почали застосовувати нову тактику ракетних ударів по критичній інфраструктурі та іншим об'єктам — ракети та дрони противник тепер запускає через русло річки Дніпро. Про це стало відомо із коментаря спікера Повітряних Сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі національного телемарафону.

За його словами, росіяни вносять корективи у свою тактику і частіше запускає ракети вздовж русел річок – Дніпра, Дністра та Південного Бугу, росіяни намагаються уникнути української ППО. Він зазначив, що таким чином ракети проходять углиб території України. І вже безпосередньо на підльоті до об'єктів відпрацьовують поразку. Гнат заявив, що російська розвідка продовжує працювати і шукати, де знаходяться сили української ППО. А до кінця тижня ворог готує повітряні атаки.

Джерело: http://surl.li/faftz


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися