У Броварах загинули 10 співробітників МВС: Клименко розкрив деталі

Під час авіакатастрофи у Броварах на території Київської області загинули 10 співробітників міністерства внутрішніх справ

Під час авіакатастрофи у Броварах на території Київської області загинуло 10 співробітників міністерства внутрішніх справ. Про це стало відомо із коментаря, який дав новий міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв'ю виданню Суспільне.

За його словами, в авіакатастрофі в Броварах, яка сталася 18 січня, загинули 10 співробітників МВС, у тому числі тодішній міністр Денис Монастирський.

Він зазначив, процесуальне керівництво здійснює Офіс генерального прокурора та СБУ. Як тільки будуть закінчені всі експертизи та буде зібрано повну картину, вся інформація буде доступна широкому загалу.

"Щойно буде закінчено всі експертизи, які ми проводили, частково та експертизи з нашими колегами з Франції з Airbus, як тільки будуть закінчені всі розслідування у нас у країні, тоді буде загальна загальна картина, яку прокурори та представники ДБР та СБУ, які також ведуть це розслідування, зможуть донести до широкого загалу їхні результати", — зазначив Ігор Клименко.

За його прогнозами, остаточні результати будуть відомі вже за місяць-півтора.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися