У Київській області покращать систему подачі води: подробиці

У Броварах на території Київської області покращать систему подачі води – йдеться про реконструкцію центрального самопливного колектора

У Броварах на території Київської області покращать систему подачі води – йдеться про реконструкцію центрального самопливного колектора. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

17 лютого ц.р. КП "Броваритепловодоенергія" уклало договір з ТОВ "Авантаж Сінтез" на закупівлю послуг із розробки проектно-кошторисної документації для реконструкції центрального самопливного колектора у Броварах. Згідно з договором, вартість якого склала 703 тис. 16 гривень, КП планує провести реконструкції центрального самопливного колектора на бульв. Незалежність від вул. Січових Стрільців до каналізаційно-насосної станції №3 бул. Незалежності, 53/1 у місті Броварах.

Для цього ТОВ має розробити проектно-кошторисну документацію, передбачивши реконструкцію всієї ділянки, заміну 13 існуючих каналізаційних колодязів та будівництво двох нових, а також врахувати витрати на утримання служби замовника, витрати на технагляд, вартість проектних робіт, ризики, витрати на виконання робіт у зимовий період. період та відстань перевезення сміття.

Нагадаємо, що у Фастівському районі на території Київської області відключатимуть електроенергію – причиною обмежень стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

Відомо, що у Фастові до 24 лютого планується відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт за наступними адресами:

- 23 лютого, з 09:00 до 17:00 - вул. Буйка, пр. Пожежний, вул. Фастівська (Якубовського), вул. Галафєєва, вул. та ін. Д.Черненко (Прорізний), вул. Макарівська (Воз'єднання)

- 24 лютого, з 09:00 до 17:00 - вул. Стуса (Ковпака), вул. Фастівська (Якубовського), вул. Буйка, вул. Д.Черненка (Прорізна), вул. І.Карася.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися