Автобуси та тролейбуси у Києві змінили маршрути

Що треба знати пасажирам

У Києві в суботу, 25 лютого, низка автобусів та тролейбусів змінили маршрути курсування. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними комунальників, через проведення продовольчих ярмарків у Києві змінили маршрути автобусів №6, №44, №49, №61, №87 та №95, а також тролейбусів №34 і №37-А. Ярмарки продуктів у столиці почали роботу на вулицях Йорданській, Марини Цвєтаєвої, Лісківській та на бульварі Амвросія Бучми.

До закінчення ярмарків (орієнтовно до 18:00), автобуси курсуватимуть за такими маршрутами:

·       №6 від Дарницької площі до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську);

·       №44 від залізничної платформи Лівий Берег до вул. Лісківської за діючим маршрутом, далі - вул. Радунська до вул. Милославської;

·       №49 від залізничної платформи Лівий Берег до бульвару Амвросія Бучми за діючим маршрутом, далі - проспект Павла Тичини – Дніпровська набережна, далі за діючим маршрутом;

·       №61 від залізничної платформи Троєщина до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську);

·       №87 в напрямку руху до вул. Митрополита Андрея Шептицького від станції метро "Осокорки" до бульвару Амвросія Бучми за діючим маршрутом, далі - проспект Павла Тичини – вул. Березняківська, далі за діючим маршрутом;

·       №95 в напрямку масиву Микільська Слобідка від залізничної платформи Лівий Берег до вул. Юрія Шумського за діючим маршрутом, далі - проспект Павла Тичини – Дніпровська набережна, далі за діючим маршрутом.

На період проведення ярмарків тролейбуси курсуватимуть за такими маршрутами:

·       №34 по трасі: вул. Північна – проспект Володимира Івасюка – вул. Левка Лук’яненка – проспект Володимира Івасюка – проспект Степана Бандери;

·       № 37-А від ст. м. "Лісова" до вул. Лісківської за діючою трасою руху, далі по трасі маршруту № 37.

Нагадаємо, у Києві право безкоштовний проїзд у міському транспорті можуть отримати усі військовослужбовці Збройних сил України. Петиція зібрала необхідну кількість голосів для розгляду у Київській міській раді та тепер передана на розгляд відповідним комісіям. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що тимчасово припинив курсування пільговий маршрут автобусу "Вишгород – станція метро Героїв Дніпра". Причини призупинення рейсів та коли планують їх відновити поки що невідомі. Про відновлення руху автобуса в комунальному підприємстві "Вишгородпастранс" обіцяють повідомити додатково.

Читайте також, де на вихідних працюватимуть ярмарки продуктів у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

25 лютого 2023, 09:18

Вчора 24.02.23 в 20 годин верчора 80 тролейбусів проїхали в ДЕПО в холосту не взяли ні одного пасажира.скільки електроенергії спалили просто возили тільки одну жопу водія рогатого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися