Синоптики дали прогноз погоди у Києві на цей тиждень: подробиці

Стало відомо, якою буде погода в українській столиці найближчими днями — синоптики дали прогноз погоди на найближчий тиждень

Стало відомо, якою буде погода в українській столиці найближчими днями — синоптики дали прогноз погоди на найближчий тиждень. На Київ очікується хмарна погода, сильні морози не прогнозують. Про це стало відомо із офіційних даних, які опублікував ресурс weather.com.

У понеділок вдень, 27 лютого, метеорологи віщують хмарну погоду. Вдень температура повітря становитиме 1 градус тепла, можливий сніг. Вночі температура повітря зміниться і складатиме -4 градуси. У вівторок, 28 лютого, вдень стовпчик термометра показуватиме +3 градуси. А у темний час доби похолодає до -3.

У середу, 1 березня, мінлива хмарність, синоптики прогнозують без опадів і вдень, і вночі. Вдень температура повітря складатиме 3 градуси тепла, а вночі температура повітря опуститься до -3. У четвер, 2 березня, на киян чекає мінлива хмарність. Вдень очікується до 3 градусів тепла, а у темний час доби температура повітря опуститься до 2 градусів морозу.

У п'ятницю, 3 березня, опади не прогнозуються. Температура повітря вдень становитиме +5 градусів. А у темний час доби стовпчик термометра опуститься до 0 градусів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися