У школах Києва починається прийом дітей до перших класів: що потрібно знати

В українській столиці в березні стартує прийом дітей до перших класів — заявки почнуть приймати з 27 грудня

В українській столиці у березні стартує прийом дітей до перших класів — заявки почнуть приймати з 27 грудня. Про це стало відомо із відповідного указу, який опублікував Департамент освіти та науки Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що до 10 березня на вебсайтах та у приміщеннях навчальних закладів має бути розміщена вся необхідна інформація для батьків майбутніх першокласників.

Зокрема, про закріплену за закладом територію обслуговування, електронну адресу закладу освіти, перелік документів, що підтверджує місце проживання дитини, одного з її батьків (осіб, які їх замінюють) на території обслуговування закладів.

До 1 березня ця інформація має з'явитись і на веб-сайтах районних управлінь освіти. Як зазначається у наказі, зарахування учнів до перших класів відбуватиметься з 16 квітня.

Підставою є заява одного з батьків (опікуна або іншого законного родича, документи, що підтверджують місце проживання дитини або одного з її батьків (або осіб, що їх замінюють) на території обслуговування закладу, а також визначені Порядком зарахування документи (свідоцтво про народження, медична) довідка).

Оригінали документів та медичні довідки подаються до навчального закладу не пізніше 18 серпня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися