"Київтеплоенерго" звернулося до городян щодо платіжок за опалення

На комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" звернулися до мешканців української столиці щодо платіжок за комунальні послуги

На комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" звернулися до мешканців української столиці щодо платіжок за комунальні послуги - городян закликають швидше передати свідчення лічильників через короткий місяць.

Комунальники зазначають, що на основі поточних показань буде здійснено нарахування за спожиті послуги. За відсутності актуальних даних нарахування провадяться за середнім значенням споживання у попередні періоди.

Передати свідчення можна за допомогою: особистого кабінету на сайті ЦКС, особистого кабінету на сайті Київтеплоенерго, за номером 0 800 404 407 та 044 247 40 40 (в будні з 09:00 до 18:00), в мобільному додатку "Комуналка" можна в App store або Google Play).

Нагадаємо, що в українській столиці найближчим часом можуть серйозно подорожчати ціни на електроенергію - йдеться про весну 2023 року. Про це стало відомо із коментаря, який дав радник прем’єр-міністра України Юрій Бойко журналістам видання Апостроф.

За його словами, Національна комісія, яка здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, обмежила зростання тарифів на світ, проте зараз це надто дорого обходиться для держави. Він наголосив, що різноманітні графіки підвищення цін з метою пом'якшення економічних наслідків для споживачів. Швидше за все, навесні одну з цих стратегій доведеться затвердити, інакше кризу в енергетиці подолати не вдасться.

"І чим радикальніший варіант буде прийнято, тим швидше в ринок прийдуть інвестиції", - сказав він.

Він визнає, що такі заходи можуть викликати невдоволення у споживачів, які завжди нервово реагують на підвищення тарифів, проте, за його словами, адресні монетарні субсидії для незахищених верств населення здатні повністю нівелювати соціальну напругу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олександр

1 березня 2023, 07:00

Дуже погано працює сайт Київтеплоенерго щодо передачі показників лічильників. Більше року працює у так званому текстовому режимі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися