За минулу добу поліція закрила 17 гральних закладів на Київщині

Правоохоронці вилучили майже 400 одиниць комп’ютерного та грального обладнання

Національна поліція проводить масштабне комплексне відпрацювання з виявлення та протидії незаконному гральному бізнесу. На Київщині у неділю, 22 грудня, поліцейські припинили діяльність 17 гральних закладів. Як повідомляє у Facebook поліція Київської області, "лотерейний бізнес" виявили та ліквідували у м. Бровари, Бориспіль, Ірпінь, смт. Баришівка, смт. Гостомель, смт. Глеваха та інших населених пунктах.

Правоохоронці вилучили майже 400 одиниць комп’ютерного та грального обладнання, яке направили на проведення відповідних експертиз. За всіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Розпочато досудові розслідування.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", повідомляється, що правоохоронці затримали двох жінок за організацію пікантного бізнесу. Зловмисниця з подругою займалась сутенерством та втягувала дівчат у зайняття проституцією. Жінки винаймали номери в готелях або квартирах, де повії надавали клієнтам за гроші послуги сексуального характеру. Вартість надання повіями зазначених послуг – від 200 доларів США, із них 50% від отриманих повіями коштів забирали собі. Гроші зловмисниці отримували від дівчат особисто або на банківські карти. Жінкам, які підозрюються в сутенерстві загрожує до 7 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися