Під Києвом врятували бабусю, яка заблукала та ледь не замерзла

Подробиці розповіли в поліції

В одному з сіл неподалік Києва знайшли бабусю, яка заблукала та ледь не замерзла. Про порятунок літньої жінки розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, пенсіонерку побачили на вулиці в селі Гореничі місцеві мешканці. Літня жінка замерзала та не могла пояснити, хто вона й звідки. Бабусю доставили до лікарні у Вишневе. Медичні працівники викликали до закладу офіцера громади Артема Тимофєєва.

Поліцейський розшукав доньку літньої жінки, яка зараз живе за кордоном. Та пояснила, що її мати проживає у Деснянському районі Києва, на Троєщині. Ніхто з жінок не зміг пояснити, чому бабуся опинилась за 40 кілометрів від дому. Правоохоронці доставили літню жінку додому та переконалися, що життю й здоров’ю пенсіонерки нічого не загрожує.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розслідують ДТП з потерпілими на Рибальському острові, яка сталася на вулиці Набережно-Рибальська. Водій автомобіля BMW рухався в напрямку вулиці Електриків, де врізався в автомобіль Ford, який рухався попереду в попутному напрямку. Внаслідок цього автомобіль BMW виїхав за межі проїжджої частини, перекинувся та врізався в електроопору.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися