На Київщині відремонтують важливу дорогу: що потрібно знати

У Білій Церкві на території Київської області найближчим часом планують відремонтувати важливу міську дорогу – йдеться про вулицю Надрічну

У Білій Церкві на території Київської області найближчим часом планують відремонтувати важливу міську дорогу — йдеться про вулицю Надрічну, на яку витратить майже 4 мільйони гривень. Про це стало відомо із відповідного тендеру в системі держзакупівель Prozorro.

Відомо, що департамент житлово-комунального господарства (ЖКГ) Білоцерківської міської ради оголосив тендер на поточний ремонт вулиці Надрічної. Йдеться про ремонт дорожнього полотна, будівництво трубопроводів, ліній зв'язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів та залізничних доріг.

Згідно з оголошенням, за це департамент ЖКГ готовий заплатити 3739675,82 гривень. Торги призначено на 3 березня. Наразі триває прийом тендерних пропозицій.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ-Чернігів перекрили понтонну переправу біля останнього обсипного центру - водіям доводиться об'їжджати іншою дорогою. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало місцеве видання Трибуна-Бровари.

Відомо, що з 27 лютого рух понтонною переправою біля Чернігова тимчасово припинили: водіям із Броварів тепер доводиться їздити об'їзною дорогою жахливої якості.

"Такий рух займає набагато більше часу, зокрема через стан дороги, якою доводиться їхати. Врахуйте це при плануванні поїздки і будьте обережні", - зазначають у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися