У Києві на Оболоні покращили подачу води: подробиці для мешканців

В Оболонському районі української столиці покращили подачу води для місцевих мешканців — йдеться про відновлення роботи останнього бювету, який раніше не працював

В Оболонському районі української столиці покращили подачу води для місцевих мешканців — йдеться про відновлення роботи останнього бювету, який раніше не працював. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської ради.

Відомо, що відновлено роботу бюветного комплексу на проспекті Володимира Івасюка, 14/16. Тепер у районі працюють усі бюветні комплекси. Цей бювет не працював кілька років, проте тепер, після його реконструкції, мешканців прилеглих будинків забезпечено чистою безоплатною питною водою. Це, безумовно, важливо, особливо у разі ворожих авіаатак на критичну інфраструктуру, які призводять до тривалої відсутності водопостачання.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області покращать систему подачі води – йдеться про реконструкцію центрального самопливного колектора. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

17 лютого ц.р. КП "Броваритепловодоенергія" уклало договір з ТОВ "Авантаж Сінтез" на закупівлю послуг із розробки проектно-кошторисної документації для реконструкції центрального самопливного колектора у Броварах. Згідно з договором, вартість якого склала 703 тис. 16 гривень, КП планує провести реконструкції центрального самопливного колектора на бульв. Незалежність від вул. Січових Стрільців до каналізаційно-насосної станції №3 бул. Незалежності, 53/1 у місті Броварах.

Для цього ТОВ має розробити проектно-кошторисну документацію, передбачивши реконструкцію всієї ділянки, заміну 13 існуючих каналізаційних колодязів та будівництво двох нових, а також врахувати витрати на утримання служби замовника, витрати на технагляд, вартість проектних робіт, ризики, витрати на виконання робіт у зимовий період. період та відстань перевезення сміття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися