У Києві назавжди прибрали з маршрутів деякі тролейбуси: деталі

В українській столиці назавжди прибрали з маршрутів деякі тролейбуси

В українській столиці назавжди прибрали з маршрутів деякі тролейбуси — йдеться про модифікацію столичних тролейбусів "Київський", які городяни називали "зеленим" або "алюмінієвою бляшанкою". Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", повідомляє видання Вечірній Київ.

Відомо, що такі тролейбуси курсували на маршрутах №24, 29, 30. Усі тролейбуси типу К-12.03, виготовлені у 1996-2007 роках, вичерпали нормативний ресурс. А сучасного рухомого складу достатньо забезпечення щоденного випуску тролейбусів без залучення моделі.

У "Київпастрансі" також нагадали, що випуск тролейбусів типу "К-12.03" розпочався 1996 року на київському авіаційному заводі "Авіант". Необхідність виготовлення цих тролейбусів виникла через те, що в Україну та Київ, зокрема, припинилися постачання рухомого складу іноземного виробництва.

Нагадаємо, що в українській столиці найближчим часом кардинально змінять рух громадського транспорту — йдеться про тендер комунального підприємства "Київпастранс" щодо встановлення нових дорожніх знаків. Про це стало відомо з тендеру, опублікованого на сайті системи державних закупівель Prozorro.

Відомо, що буде закуплено 3000 інформаційно-вказівних знаків громадського транспорту розмірами 900х600 мм та 900х700 мм. За нові знаки заплатять трохи більше ніж 1 млн. гривень.

Згідно з тендерною документацією, КП планує закупити 1500 Інформаційно-вказівних знаків громадського транспорту розміром 900х600 мм та 1500 Інформаційно-вказівних знаків громадського транспорту розміром 900х700. Нові знаки планується закупити до 31 грудня 2023 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися