У військовій адміністрації Києва розповіли про причину повітряної тривоги

Що розповіли військові та чи була небезпека

У Києві сьогодні, 1 березня, оголосили повітряну тривогу через нерозпізнаний повітряний об’єкт. Про це розповів начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко, передають "Коментарі".

"Остання тривога в Києві та Київській області була оголошена через нерозпізнаний повітряний об’єкт. За попередніми даними, це була куля невеликого розміру. Ймовірно, вона була запущена з північного напрямку в бік Києва", — сказав Попко.

За його словами, цей повітряний об’єкт не становить загрози.

"Впроваджені відповідні заходи для його ліквідації. Ніколи не втомлюся закликати киян і гостей столиці не ігнорувати повітряні тривоги. Не робіть помилок, не дозволяйте собі розслаблятися і самотужки оцінювати – серйозна тривога чи ні", — заявив начальник КМВА.

Керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко закликав довіряти лише офіційним джерелам інформації.

"Не керуйтеся неофіційною інформацією із соцмереж на кшталт поодиноких зльотів потенційних літаків-носіїв ракет (тощо). Ставтеся до кожного оголошення тривоги максимально відповідально! Пам’ятайте – вартість однієї помилки може бути життя або здоров’я вас і ваших близьких!" — підсумував голова військової адміністрації столиці.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1064


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися