ПВК Редан у Києві: КМВА розповіла про діяльність субкультури у столиці

У Київській міській військовій адміністрації розповіли про діяльність молодіжної субкультури під назвою "ЧВК Редан" в українській столиці

У Київській міській військовій адміністрації розповіли про діяльність молодіжної субкультури під назвою "ЧВК Редан" в українській столиці. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба КМВА.

Відомо, що останніми днями широкий резонанс отримали повідомлення про молодіжні субкультури ПВК "Редан". Ці рухи з країни-окупанта швидко поширюються Україною, у тому числі й Києвом. Вони становлять велику небезпеку суспільству.

Ідеологія цих рухів передбачає захист своїх інтересів через фізичне насильство. Учасники субкультур – переважно підлітки – збираються до організованих груп та влаштовують бійки.

З моменту появи субкультури в Україні проводиться заходи щодо запобігання порушенню громадського порядку. Було зібрано та проаналізовано інформацію про прояви рухів "ЧВК Редан" на території столиці.

Дані КМВА нині: під час моніторингу соціальних мереж було виявлено 11 груп, у тому числі. Чотири із цих груп уже заблоковані. З 27 лютого виявлено інформацію про 9 організованих масових зборів представників субкультур у Києві.

З метою недопущення порушень громадського порядку та проведенням стабілізаційних заходів майже 250 осіб доставлено до відділень поліції для з'ясування обставин. Майже всі вони неповнолітні.

Читайте также