У Києві з'явилися нова система продажу квитків на потяги (Фото)

В українській столиці на приміському вокзалі та на деяких платформах з'явилися автомати з продажу квитків на поїздах

В українській столиці на приміському вокзалі та на деяких платформах з'явилися автомати з продажу квитків на поїздах. Про це стало відомо з повідомлення, яке опубліковано у спільноті Пасажири Києва.

Відомо, що термінали самообслуговування ще не підключені до мережі. Судячи з наявних елементів на корпусі автомата, квитки продаватимуться лише безготівково.

Достовірно екран буде сенсорним. Наразі пасажири приміських поїздів можуть купувати квитки, не звертаючись до каси, через чат-боти у месенджерах.

Нагадаємо, що в українській столиці назавжди прибрали з маршрутів деякі тролейбуси — йдеться про модифікацію столичних тролейбусів "Київський", які городяни називали "зеленим" або "алюмінієвою бляшанкою". Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", повідомляє видання Вечірній Київ.

Відомо, що такі тролейбуси курсували на маршрутах №24, 29, 30. Усі тролейбуси типу К-12.03, виготовлені у 1996-2007 роках, вичерпали нормативний ресурс. А сучасного рухомого складу достатньо забезпечення щоденного випуску тролейбусів без залучення моделі.

У "Київпастрансі" також нагадали, що випуск тролейбусів типу "К-12.03" розпочався 1996 року на київському авіаційному заводі "Авіант". Необхідність виготовлення цих тролейбусів виникла через те, що в Україну та Київ, зокрема, припинилися постачання рухомого складу іноземного виробництва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися