Компанія Кличка може допомагати торгувати ювеліркою мільйонеру із США — ЗМІ (Відео)

Видання "СтопКор" повідомило про те, що "права рука" мера Києва Демінський та сімейна компанія братів Кличків співпрацюють із власником ювелірних бутиків Робертом Кенігом

Видання "СтопКор" повідомило про те, що "права рука" мера Києва Демінський та сімейна компанія братів Кличків співпрацюють із власником ювелірних бутиків Робертом Кенігом.

Американський мільйонер Роберт Кеніг – офіційний та єдиний дилер всесвітньо відомих компаній Tiffany, Bulgari та інших в Україні. У Києві йому належать щонайменше півтора десятки бутіків з ювелірною продукцією лакшері-бренлів, що дозволяє бізнесменові входити до топ-100 за версією Форбс і займати восьму позицію за становищем серед українських експатів.

До редакції "СтопКору" потрапили папери, а саме – угода між компанією "Клівла Фемелі", Робертом Кенігом та Павлом Демінським.

Журналісти заявляють, що "Клівла Фемелі" – це офіс Володимира Кличка, зареєстрований у князівстві Ліхтенштейн. Основною сферою діяльності цієї компанії, яка виступила співзасновником українського ТОВ "Глобал Геймінг Сервісіз Україна", є гральний бізнес.

"СтопКор" пише, що Павло Демінський відомий як давній соратник голови КМДА Віталія Кличка. Більше того, він навіть є радником Кличка-старшого на громадських засадах – від дня його вступу на посаду.

За інформацією ЗМІ, Демінський також є діловим компаньйоном родини Кличків. 2006 року перед початком виборчої кампанії Віталій переоформив на Павла низку своїх бізнес-структур.

Журналісти "СтопКору" намагалися звернутися до бізнесмена за особистим коментарем, проте той раптово залишив Україну та повернувся до США. Тому ми продовжимо уважно стежити за цією темою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися