У Київській області заплановано масові відключення світла: адреси

У Вишгородському районі на території Київської області 6 березня заплановано масштабні відключення світла

У Вишгородському районі на території Київської області 6 березня заплановано масштабні відключення світла – причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували місцеві інформаційні ресурси.

Відомо, що 6 березня з 11:00 до 16:00 не буде світла в селі Хотянівка: СТ "Пролісок", СТ "Каскад", Садова, СТ "Зоря", СТ "Світанок", СТ "Червоний прапор", СТ " Ялинка", СТ "Залізничний", СТ "Нива", СТ "Лаванда", СТ "Дружба КПІ", СТ "Урожай", СТ "Лелека", СТ "Лотос", СТ "Лотос-1", СТ "Озерне" , СТ "Озерний-3", Масив "Світанок", СТ "Азарт", СТ "Глядин", СТ "Сонячний", СТ "Оболонь", СТ "Пролісок-10", Лісова, Лісовий, Піщана, СТ "Світанок" , Яблонева, Михайлівська, Урочище Баштан, масив "Північний", СО "Далі";

6 березня з 09:30 до 15:30 не буде електрики у Вишгороді.

Нагадаємо, що в українській столиці можуть розпочати відключення електроенергії після серйозного потепління цього року. Про це стало відомо із коментаря, який дав колишній міністр енергетики України та голова наглядової ради "Київенерго" Іван Плачков в інтерв'ю каналу "Сьогодні".

За його словами, незважаючи на масований ракетний обстріл, енергосистема країни впоралася з викликом – прогноз росіян, що українці замерзнуть взимку не виправдався. У той же час, значні пошкодження енергосистеми вимагають бережливого користування, а нестача світла може статися влітку. Він зазначив, що коли влітку потеплішає, включатимуться додаткові прилади – кондиціонери, холодильники – це також може спричинити дефіцит. Енергетикам вже потрібно готуватися до ремонту обладнання та наступного осінньо-зимового максимуму.

"Вже думають про можливість експорту електроенергії, щоб заробити гроші на відновлення енергосистеми. Але це досить короткий період. Про економію електроенергії забувати не варто, як і про 100% оплату послуг", - сказав Плачков.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися