Аварія на мережі: кияни залишаться сьогодні без води

Київводоканал планує за добу відновити холодне водопостачання

Сьогодні зранку, 23 грудня, сталася низка аварій на мережі холодного водопостачання у Києві. Про це повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

Повідомляється, що ремонтні бригади працюють над локалізацією та ліквідацією пошкоджень на мережі. Зараз тимчасово відсутнє холодне водопостачання за адресами: пр-т. Правди, 35А та на вулиці 8-го Березня, 6.

Нагадаємо, спеціалізоване водогосподарське комунальне підприємство "Київводфонд" опублікувало інтерактивну карту бюветних комплексів на території столиці. Карту можна переглянути на сайті "Київводфонд". 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", за минулу добу поліція закрила 17 гральних закладів на Київщині. Правоохоронці вилучили майже 400 одиниць комп’ютерного та грального обладнання, яке направили на проведення відповідних експертиз. За всіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Розпочато досудові розслідування.



Джерело: https://kyivvodfond.com.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися