У Києві очікується різке погіршення погоди: прогноз синоптиків

В українській столиці 7 березня очікується різке погіршення погодних умов - синоптики дали прогноз на сьогодні

В українській столиці 7 березня очікується різке погіршення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, Укргідрометцентр обіцяє столиці на 7 березня хмарну погоду з проясненнями та південно-західним вітром 7-12 метрів за секунду. Вдень буде йти дощ і мокрий сніг, але не довго. Температура вночі від 1 до 3 градусів морозу, вдень – до 5 градусів тепла.

Прогноз погоди по Київській області на 7 березня: хмарно із проясненнями, уночі без істотних опадів, удень невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південний, південно-західний, 7-12 м/с. Температура області вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 3-8° тепла.

Нагадаємо, що з іноптики розповіли, коли варто очікувати приходу весни до української столиці та інших міст країни, а також дали прогноз на найближчий час.

За інформацією завідувача відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту Віри Балабух, середня температура повітря в січні була на 1-5 градусів вищою за кліматичну норму, а в Прикарпатті та Закарпатті — навіть на 5-6 ⁰С і більше. За оцінками Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США та Європейського центру середньострокових прогнозів, весна в Україні очікується теплою.

Середня за сезон температура повітря може бути вищою за норму на 1-2⁰С. Такі ж аномалії очікуються і для середньої за місяць температури повітря. Така температура повітря у лютому та березні свідчить про ранній розвиток весняних процесів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися