Комендантську годину у Києві можуть скоротити: що потрібно знати мешканцям

В українській столиці можуть скоротити тривалість режиму обмежень комендантської години

В українській столиці можуть скоротити тривалість режиму обмежень комендантської години. Відповідна петиція на офіційному сайті Київської міської ради набрала 6000 голосів, які потрібні для обов'язкового розгляду владою міста.

У петиції просять встановити обмеження на пересування з 00:00 до 05:00, автор аргументує це тим, що більшість найманих працівників не мають можливості вчасно потрапити додому.

Тепер столична влада має розглянути звернення, такі рішення має ухвалювати Рада оборони Києва.

Нагадаємо, що в українській столиці планують кардинально змінити систему оплати проїзду у маршрутних таксі — йдеться про запровадження оплати банківською карткою з боку приватних перевізників. Про це стало відомо із коментаря глави Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігоря Моісеєнка, який він дав ТСН.

За його словами, запровадити безготівковий проїзд у приватних маршрутках міські чиновники планували ще до війни, але тоді не порозумілися з перевізниками.

"Наприкінці минулого року КДВА прийняла зміни до розпорядження, згідно з яким продовжили термін впровадження електронного квитка. Тобто було вирішено впроваджувати безготівкову оплату проїзду в маршрутках столиці після скасування військового стану в Україні. Але раптом виявилося, що столичні чиновники думають інакше, точніше мають плани запровадити безготівкову оплату в маршрутках вже цього року не чекаючи на закінчення дії військового стану", — заявив Моісеєнко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Богдан

8 березня 2023, 17:05

А внас що війна закінчилась,розслабились всі пока хлопці з дівчатами гинуть,а вам хочиця гуляти бухати,і хто ви після цього

Юрій

8 березня 2023, 09:43

А для чого зараз в Київі взагалі комендантська година? Чи богато щпигунів ловлять по ночах? Хай хто-небудь розповість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися