У Києві на Оболоні змінили до невпізнання підземний перехід (Фото)

В Оболонському районі української столиці перетворили підземний перехід на вулиці Олександра Архипенка, 6

В Оболонському районі української столиці перетворили підземний перехід на вулиці Олександра Архипенка, 6 — йдеться про збирання стихійних торговців. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Оболонської районної адміністрації.

Відомо, що стихійні торговці виявили у підземному переході по вул. Олександра Архипенка, 6 під час рейду за участю інспекторів відділу контролю за благоустроєм Оболонського району РДА спільно із працівниками КП ШЕУ.

Негабаритне сміття, що залишилося після стихійної торгівлі, комунальники прибрали та привели до належного санітарного стану пішохідний перехід.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці покращили подачу води для місцевих мешканців — йдеться про відновлення роботи останнього бювету, який раніше не працював. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської ради.

Відомо, що відновлено роботу бюветного комплексу на проспекті Володимира Івасюка, 14/16. Тепер у районі працюють усі бюветні комплекси.

Цей бювет не працював кілька років, проте тепер, після його реконструкції, мешканців прилеглих будинків забезпечено чистою безоплатною питною водою. Це, безумовно, важливо, особливо у разі ворожих авіаатак на критичну інфраструктуру, які призводять до тривалої відсутності водопостачання.

Читайте также