У Києві пропонують купити букет квітів за 430 000 гривень (Фото)

В українській столиці 8 березня продають букет квітів із 3500 троянд за 430 000 гривень

В українській столиці 8 березня продають букет квітів із 3500 троянд за 430 000 гривень. На одному з профільних сайтів продавці таких кольорів як бонус пропонують покупцю безкоштовну доставку.

У перерахунку на валюту ця сума становить 11 тис. доларів США. За такою самою ціною, як виявилось, на профільному сайті пропонують купити смарт-квартиру у центрі Борисполя Київської області.

zX8ez3IgAflYs5TAAMuzvgQw_.jpeg
Нагадаємо, що в українській столиці штрафуватимуть торговців першоцвітами — у місті та регіоні стартувала операція, в рамках якої екоінспектори шукатимуть торговців червонокнижними рослинами. Про це повідомили у Державній екологічній інспекції Московського округу.

Відомо, що в екоінспекції нагадали, що торгівля первоцвітами є порушенням Законів України "Про Червону книгу України", "Про рослинний світ", "Про охорону навколишнього середовища" та інших.

"Торгівля первоцвітами – це, перш за все, торгівля, яка заохочується виключно попитом. Тому важливим кроком у збереженні рідкісних видів рослин є відмова від їхньої покупки", - зазначили в екоінспекції.

Екоінспектори разом із правоохоронцями проводитимуть рейди місцями продажу первоцвітів. За купівлю та продаж червонокнижних первоцвітів передбачено штраф у розмірі від 510 до 1700 грн. з конфіскацією рослин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися