У Києві кардинально змінять рух транспорту: список адрес

У різних районах української столиці кардинально змінять рух транспорту

У різних районах української столиці кардинально змінять рух транспорту – йдеться про облаштування наземних переходів на важливих міських магістралях – департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації затвердив відповідний перелік місць.

Згідно з переліком переходи мають з'явитися на: Хрещатику (перетин вул. Михайлівської, Богдана Хмельницького, Прорізної, Арсенальної (площа Слави, вул. Лаврська, алея Слави), бульварі Тараса Шевченка (біля Бессарабської площі та ст. м. "Університет"), між Берестейським проспектом та Галицькою площею.

Нагадаємо, що в сервісних центрах української столиці з'явиться нова послуга щодо номерних знаків для автомобілів. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп'ятий у соціальних мережах.

За його словами, через три місяці, а саме 3 червня 2023 року, набуде чинності наказ МВС України від 17 січня 2023 року № 10, яким визначено механізм замовлення онлайн платних або безкоштовних номерних знаків, що є в сервісному центрі МВС.

Автовласники в кілька кліків зможуть обрати та забронювати бажану комбінацію номерних знаків в Електронному кабінеті водія та одразу оплатити її, якщо було обрано платну комбінацію.

Протягом 10 днів користувачеві необхідно закріпити цей номерний знак у вибраному сервісному центрі МВС під час реєстраційних дій із транспортним засобом.

Читайте также