У Київській області надовго відключать світло: графік, адреси

Мешканців Київської області попередили про тривалі відключення світла

ДТЕК інформує про проведення планових ремонтних робіт в електромережах Фастівської громади. У зв'язку з цим, у деяких населених пунктах очікуються тривалі відключення електропостачання. Про це повідомляє Фастівська міська рада, передають "Коментарі".

13 березня з 09:00 по 19:00 світла не буде у населених пунктах:

Місто Фастів

Вул. Залізнична.

Селище Борова

Вул. Дружби, вул. Шевченка, вул. та пров. Миру, вул. Лісна, вул. Театральна, вул. Зелена, вул. Нововокзальна, Переїзд 46 км, вул. Глібова, вул. Молодіжна, вул. Київська, вул. та пров. Соколова, вул. В. Стуса (Суворова), вул. Олександра Свірського, вул. Васильківська, пров. Ковальський, пров. Кузнечний, пров. Ольги Косовської, вул. С. Ярмоленка (Пушкіна), пров. Сковороди, вул. Круковської, вул. Залізнична, вул. Польова.

Нагадуємо, що в Київській області проводитимуть ремонтні роботи в електромережах, що відбудуться 13 березня. У зв'язку з виконанням цих робіт, мешканців декількох населених пунктів попередили про тривалі відключення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олександр

11 березня 2023, 18:54

Дмитрий, звідки беруться такі дебіли як ти? Може через реструктуризацію енергосистем через російські ракетні атаки? Чи то депутати ВР колупаються в носі і думають як би це зробити гірше для людей? Ну ти і придурок бля...

Владимир Марценюк

11 березня 2023, 11:50

Спасибо!

Юрик

10 березня 2023, 21:30

Спасибо!

Дмитрий

10 березня 2023, 19:02

А вверховной раде когда свет отключат !!!!???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися