Погода у Києві різко зміниться: синоптики дали точний прогноз

В українській столиці в п'ятницю різко зміняться погодні умови - синоптики Українського гідрометцентру дали прогноз погоди на сьогодні

В українській столиці в п'ятницю різко зміняться погодні умови – синоптики Українського гідрометцентру дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Укргідрометцентру на його ресурсах.

За словами синоптиків, у ньому не буде опадів, але хмарно. Вітер південно-західний 5-10 м/с. У Київській області на 10 березня також буде хмарно з проясненнями.

Вночі без опадів. Вдень без опадів. Вітер північно-західний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура області вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 4-9° тепла.

Нагадаємо, що з іноптики розповіли, коли варто очікувати приходу весни до української столиці та інших міст країни, а також дали прогноз на найближчий час.

За інформацією завідувача відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту Віри Балабух, середня температура повітря в січні була на 1-5 градусів вищою за кліматичну норму, а в Прикарпатті та Закарпатті — навіть на 5-6 ⁰С і більше.

За оцінками Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США та Європейського центру середньострокових прогнозів, весна в Україні очікується теплою. Середня за сезон температура повітря може бути вищою за норму на 1-2⁰С. Такі ж аномалії очікуються і для середньої за місяць температури повітря. Така температура повітря у лютому та березні свідчить про ранній розвиток весняних процесів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися