На Київщині призначили нового керівника поліції (Фото)

Призначено заступника начальника Головного управління національної поліції в Київській області

Призначено заступника начальника Головного управління національної поліції в Київській області — ним став Олег Петренко. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою поліції столичного регіону.

Відомо, що Петренко розпочав свою службу у правоохоронних органах у 1993 році, вступивши до Київського училища міліції МВС України.

Після здобуття вищої освіти працював у підрозділах карного розшуку Київської області, має значний досвід роботи на керівних посадах. Донедавна Олег Петренко обіймав посаду голови Обухівського управління поліції Київщини.

Нагадаємо, що у Київській міській військовій адміністрації прокоментували петицію з вимогою скоротити час тривалості режиму комендантської години в українській столиці. Про це стало відомо із коментаря начальника КДВА Сергія Попка журналістам видання ТСН.

За його словами, тривалість обмежень з 23:00 до 5:00, а зараз такі тимчасові рамки обґрунтовані вимогами безпеки громадян та сприяння виконанню бойових чи службових завдань ЗСУ та правоохоронців.

"Ми регулярно переглядаємо питання щодо продовження комендантської години. Але таке рішення про скорочення тривалості комендантської години буде ухвалено лише після того, як КМВА спільно з командуванням Угрупування сил та засобів оборони Києва отримають для цього всі підстави: гарантії безпеки населення, можливість виконувати оборонні заходи, службові, бойові завдання тощо", - сказав Попко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися