ДТЕК заявляє: на Київщині може змінитися ситуація зі світлом

На території Київської області може змінитися ситуація з електроенергією через вчорашні ракетні удари російських окупантів по критичній інфраструктурі

На території Київської області може змінитись ситуація з електроенергією через вчорашні ракетні удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою енергетичної компанії ДПЕК.

Відомо, що енергетики зафіксовано пошкодження електростанцій та електромереж внаслідок чергового терористичного удару оккупантів. У компанії попереджають, що ситуація з графіками на Київщині може змінитися через наслідки обстрілу.

Зазначається, що енергетики роблять усе можливе, щоби стабілізувати енергосистему. Щоб дізнатися чи є зараз за вашою адресою аварійні або планові відключення та ознайомитись з графіком стабілізації – введіть свою адресу за посиланням українською мовою: графік відключення електрики на Київщині – дивитися тут, графік відключення електрики у Києві – дивитися тут.

Нагадаємо, що у Київській міській військовій адміністрації прокоментували петицію з вимогою скоротити час тривалості режиму комендантської години в українській столиці. Про це стало відомо із коментаря начальника КДВА Сергія Попка журналістам видання ТСН.

За його словами, тривалість обмежень з 23:00 до 5:00, а зараз такі тимчасові рамки обґрунтовані вимогами безпеки громадян та сприяння виконанню бойових чи службових завдань ЗСУ та правоохоронців.

"Ми регулярно переглядаємо питання щодо продовження комендантської години. Але таке рішення про скорочення тривалості комендантської години буде ухвалено лише після того, як КМВА спільно з командуванням Угрупування сил та засобів оборони Києва отримають для цього всі підстави: гарантії безпеки населення, можливість виконувати оборонні заходи, службові, бойові завдання тощо", - сказав Попко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися