Ціни на квартири у Київській області: розрив у новобудовах різко збільшився

На території Київської області ціни на квартири в новобудовах залишаються стабільними, проте помічено різкий розрив між економ та преміум-класом

На території Київської області ціни на квартири у новобудовах залишаються стабільними, проте помічено різкий розрив між економ та преміум-класом. Про це стало відомо з даних, опублікованих на порталі ЛУН.

Середня ціна квадрата новобудов з початку року залишається стабільною та тримається на рівні 33,3 тис. грн. При цьому розрив між середньою вартістю квадрата економ та преміум класу ще більший, ніж у столиці.

Він становить рекордні майже вчетверо: якщо лютнева середня вартість квадратного метра в економ-класі тут становить 28,2 тис. грн, то в ЖК преміум-класу – 105,6 тис. грн.

При цьому розрив поступово збільшується, адже ціна економ-класу зростає не так помітно, як на преміальні метри.

А ось динаміка на приміську нерухомість у сегментах комфорту та бізнесу поступово зближується: дорожчий середній метр у бізнес-класі (54,4 тис. грн) у лютому продемонстрував невелике зниження (-400 грн), а більш дешевий комфорт-клас (30, 4 тис. грн у лютому) – невелике подорожчання (200 грн. на місяць).

Висока вартість середнього квадратного метра у лютому була зафіксована в Ірпені – за даними ЛУН, він коштував 31 тис. грн. А найнижча – у Білогородці, де середня вартість квадрата новобудови у лютому становила 20 тис. грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Fedison Меблі Loft

15 березня 2023, 15:46

Вітаю! Наша компанія виготовляє та продає освітлювальну продукцію, вуличні меблі для облаштування громадського простору та меблі в стилі Loft, а також системи самообслуговування(буруйки, печі та ін). Якщо для вас або для вашого підприємства актуальне дане питання, переходьте за вказаними посиланнями, будемо раді співпраці та надамо вам консультацію). Також долучайтесь до наших офіційних сторінок у Фейсбуці та Інстаграмі. 1)https://fedison.com.ua/ 2)https://www.facebook.com/FedisonМеблі-Loft-107152368691905 3)https://www.instagram.com/_fedison_loft_/

OBZ

13 березня 2023, 08:35

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////// Зараз той час, коли можемо перемогти всі історичні складнощі для України, - Зеленський...........=========UVASHAEMUE UKRAINTSU===OB''EDINIAITES'' MAKSIMAL''NO VOKRUG VASHUX SIL''NUX PROGRESSIVNUX LIDEROV===GOSPODINA VLADIMIRA ZELENSKOGO I GOSPOSHU ELENU ZELENSKOI.........DESTRUKTIV PETR POROSHENKO===UBIITSA RAZVITIIA UKRAINSKOI DEMOKRATII NE SHELAET SHDAT'' DO 2029 GODA STREMIAS'' OPOROCHIT'' SEM''IU ZELENSKIX I PRIITI K VLASTI V 2024 GODU CHTO ABSOLIUTNO NEDOPUSTIMO.......UKRO=OLIGARXI XOTIAT VSE VERNUT'' NAZAD PROVODIA KOLONIAL''NUI KURS V UKRAINE I NA ZAPADE EST'' POLITIKANU EKSPANSIRUIUSHIE IMPERIALIZM KOLONIALIZM OLIGARXIZM PUTINIZM DIKTATURU KORRUPTSUIU I TAKOVU TRAMP LE PEN MAKRON MERKEL'' ORBAN SHOL''TS A PUTIN===ETO FASHUSTKAIA KLOAKA OBIAZANNAIA BUT'' UNICHTOSHENNOI PROGRESSIVNUM CHELOVECHESTVOM.........=========MOLDAVSKII NAROD===VAM OPIAT'' NAVIAZUVAETSIA =PUTINSKAIA DIKTATURA= POSREDSTVOM PROVEDENIIA MITINGOV SHESTVII SOBRANII I NE DAI BOG =VUBOROV=.......VUBORU RAZVIVAIUT DEMOKRATIIU NO NE RAZVIVAIUT PUILO DIKTATURU...........========MU PRIZUVAEM PODAVLIAT'' PUTINO=RASHUZM VSEMI VOZMOSHNUMI SPOSOBAMI V MOLDOVE NE VUXODIASHIE IZ PREDELOV CHELOVECHNOI POLITICHESKOI KUL''TURU........=======MAIA SANDU===PROGRESSIVNUI LIDER MOLDAVSKOGO NARODA..........=========GRUZINSKII NAROD===PRIXODITE K VLASTI OSVOBOSHDAIUSHEI VASHEGO LIDERA MIXAILA SAAKASHVILI A TAKSHE GRUZIIU OT PUTINSKOGO RASHUSTKOGO RABSTVA.........========GRUZIIA MOLDOVA UKRAINA BELORUS'' ARMENIIA ROSSIIA OBIAZATEL''NO BUDUT OSVOBOSHDENU OT RUSSKO=FASHUSTKOGO IZUVERSKOGO ZLA.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися