У Києві на станціях міської електрички різко посилили охорону (Фото)

В українській столиці на станціях київської міської електрички різко посилили охорону станцій

В українській столиці на станціях київської міської електрички різко посилили охорону станцій — йдеться про воєнізовані підрозділи.

З недавнього часу співробітники підрозділу воєнізованої охорони "Залізна безпека" чергують на платформах та в рейсах кільцевої електрички.

В їхніх обов'язках допомагатимуть пасажирам, підтримуватимуть порядок та забезпечуватимуть охорону рухомого складу та майна на платформах. Більше того, працівники у жилетах "Залізна Безпека" також контролюватимуть прохід через турнікети.

Нагадаємо, що у комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли, чому підземка не збільшує інтервал руху поїздів після відбою повітряної тривоги, коли на станціях збирається велика кількість людей. Відповідну відповідь на запит комунального видання дали Вечірній Київ.

Підземка заявляє, що під час повітряної тривоги зупиняється рух поїздів від станції "Лісова" до станції "Дніпро", а також від станції "Видубичі" до станції "Славутич". Тоді ж зупиняється видача електропоїздів із депо.

Поки триває повітряна тривога, пасажири перевозять електропроїзди, які є в цей час на підземних ділянках ліній. Після відбою тривоги працівникам метрополітену потрібен певний час, щоб відновити видачу електропоїздів із депо на лінії.

Він зазначив, що також видаються додаткові резервні поїзди, які зараз знаходяться на лінії, для розвантаження станцій з максимальним пасажиропотоком, а також окремих ділянок лінії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися