Проїзд у Києві під час тривоги можуть кардинально змінити: деталі

В українській столиці можуть кардинально змінити проїзд громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги

В українській столиці можуть кардинально змінити проїзд громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо із відповідної петиції на сайті Київської міської ради, яка набрала необхідну кількість голосів громадян для розгляду владою.

Петиція вимагає скасувати норму щодо зупинення руху наземного громадського транспорту та метрополітену під час повітряної тривоги. За словами автора, скасувати зупинку громадського транспорту, оскільки це негативно вплинуло на людей, які не можуть доїхати з роботи додому чи навпаки.

Крім того, він зазначив, що через зупинку транспорту під час повітряної тривоги також збитки зазнає комунальне підприємство "Київпастранс". Бо в цей час продовжують перевозити пасажирів маршрутки та міська електричка.

Нагадаємо, що в українській столиці на станціях київської міської електрички різко посилили охорону станцій — йдеться про воєнізовані підрозділи.

З недавнього часу співробітники підрозділу воєнізованої охорони "Залізна безпека" чергують на платформах та в рейсах кільцевої електрички.

В їхніх обов'язках допомагатимуть пасажирам, підтримуватимуть порядок та забезпечуватимуть охорону рухомого складу та майна на платформах. Більше того, працівники у жилетах "Залізна Безпека" також контролюватимуть прохід через турнікети.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися