На Київщині багатодітна мати вбила свою новонароджену дитину

Жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі

У місті Фастів у лісосмузі мати залишила помирати новонароджену дівчинку. Жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

У Київські області 31-річна жінка самостійно народила дитину в гуртожитку, повідомляє Фастівське відділення поліції. Багатодітна мати загорнула новонароджене немовля в тканину і віднесла в лісопосадку, де її й знайшли вже мертвою. 

Наразі ведеться досудове розслідування за підозрою у вбивстві матір'ю новонародженої дитини. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Оболонському районі Києва сталася масштабна ДТП. В результаті зіткнення один з легкових авто вилетіло на територію АЗС, де перевернулося на дах. Машина сильно пошкоджена, в тому числі у неї відвалилося заднє колесо.Значні пошкодження отримало і друге легкове авто. В результаті ДТП є постраждалі, інформації про їх стан на даний момент немає.  На місці аварії працювали швидкі, правоохоронці та рятувальники. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися