У Києві очікується різке покращення погоди: прогноз Укргідрометцентру

В українській столиці 14 березня очікується різке покращення погодних умов — синоптики дали прогноз на сьогодні

В українській столиці 14 березня очікується різке покращення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру на його ресурсах.

За словами синоптиків, у Київській області 14 березня спостерігатиметься мінлива хмарність, опадів не передбачається. Вітер південний – 7-12 м/с, удень по області пориви подекуди сягатимуть 15-18 м/с.

Температура в регіоні вночі буде від 3°С тепла до 2°С морозу, вдень – 9-14°С. У Києві вночі очікується 1-3°С тепла, вдень – 11-13°С вище за нуль.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли, чи продовжуватимуться відключення світла в українській столиці та на території Київської області через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби компанії ДТЕК.

За словами енергетиків, було відновлено електропостачання для всіх мешканців столиці та області, тож графіки стабілізаційних відключень більше не застосовуються. Водночас у ДТЕК наголосили, що ситуація в енергосистемі досі складна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися