Весняні канікули у школах Києва: коли та скільки відпочиватимуть діти

У Міністерстві освіти та науки України розповіли, коли у школах української столиці рекомендується провести весняні канікули для дітей

У Міністерстві освіти та науки України розповіли, коли у школах української столиці рекомендується провести весняні канікули для дітей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою відомства.

МОН рекомендує школам проводити весняні канікули 2023 року від 27 березня до 2 квітня. Таким чином, тривалість відпочинку становитиме дев'ять днів з урахуванням двох вихідних перед канікулами.

Для шкіл, ліцеїв та коледжів із тримісною системою з моделями радять провести весняні канікули від 3 до 9 квітня 2023 року.

Нагадаємо, що в українській столиці 14 березня очікується різке покращення погодних умов - синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру на його ресурсах.

За словами синоптиків, у Київській області 14 березня спостерігатиметься мінлива хмарність, опадів не передбачається. Вітер південний – 7-12 м/с, удень по області пориви подекуди сягатимуть 15-18 м/с.

Температура в регіоні вночі буде від 3°С тепла до 2°С морозу, вдень – 9-14°С. У Києві вночі очікується 1-3°С тепла, вдень – 11-13°С вище за нуль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися