У Печерському районі Києва надовго обмежили рух транспорту

Під час ремонту бар'єрного огородження на естакаді-з'їзді частково обмежено рух транспорту

На естакаді-з'їзді з Дніпровського узвозу частково обмежено рух транспорту до 2 квітня. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Комунальну корпорацію "Київавтодор".

Зміни пов'язані з початком ремонту бар'єрного огородження на естакаді-з'їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе у напрямку мосту Метро. Роботи виконує КП "Київавтошляхміст". Рух під час ремонту частково обмежено.

Нагадуємо, що в Ірпені на території Київської області ведуть активне будівництво дорожнього мосту через мікрорайон Романівка. Поблизу зруйнованого рік тому мосту зараз будівельники прокладають новий через річку Ірпінь — уже готується основа полотна переправи для прокладання дорожнього покриття. У цьому процесі задіяна велика кількість будівельної техніки та будівельників.

Також "Коментарі" повідомляли, що вчора, 13 березня, в Подільському районі української столиці виявився повністю заблокованим рух транспорту на вулиці Сергія Данченка – причиною стала дорожньо-транспортна пригода.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися