У Києві на Оболоні на місяць закрили рух транспорту: деталі (Карта)

В Оболонському районі української столиці на місяць перекрили рух транспорту на проспекті Володимира Івасюка

У Оболонському районі української столиці на місяць перекрили рух транспорту на проспекті Володимира Івасюка. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор" на її ресурсах.

Дорожники заявляють, що на магістралі поновлюються роботи з капітального ремонту покриття, обмеження діятимуть із 15 березня по 15 квітня. На першому етапі покриття замінятимуть на кільцевій розв'язці з перетином вулиці О. Архипенка.

Роботи на цій ділянці триватимуть близько місяця. Рух під час ремонту буде частково обмежений. Водіїв просять із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Слід враховувати цей факт під час планування маршруту.


Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області перекрили рух транспорту через міський шляхопровід – причиною стало проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Броварів Ігор Сапожко.

За його словами, з 7 березня буде частково обмежено рух автотранспорту на мосту однією смугою (у напрямку Торгмашу). При цьому Сапожно уточнив, що рух автомобілів та громадського транспорту здійснюватиметься по одній смузі в обидва боки.

Водночас громадський транспорт працюватиме у звичайному режимі.

Читайте также