Погода у Києві різко зіпсується: прогноз та попередження синоптиків

В українській столиці та на території Київської області 15 березня очікується різке погіршення погодних умов

В українській столиці та на території Київської області 15 березня очікується різке погіршення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, в ньому очікується 11 - 13 градусів, без опадів, але зі змінною хмарністю та поривами вітру до 12 метрів за секунду.

На Київщині 15 березня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 7-12, вночі по області подекуди пориви 15-18 метрів за секунду. Температура вночі від 3 тепла до 2 градусів морозу, вдень 9 – 14 градусів тепла.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли, чи продовжуватимуться відключення світла в українській столиці та на території Київської області через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби компанії ДТЕК.

За словами енергетиків, було відновлено електропостачання для всіх мешканців столиці та області, тож графіки стабілізаційних відключень більше не застосовуються. Водночас у ДТЕК наголосили, що ситуація в енергосистемі досі складна.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися