У Київській області заплановано масштабні відключення води: графік та адреси

У Броварах на території Київської області 15 березня заплановано масштабні відключення водопостачання

У Броварах на території Київської області 15 березня заплановано масштабні відключення водопостачання – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Броваритепловодоенергія".

За словами комунальників, відключення відбудеться у зв'язку з необхідністю проведення ремонтних робіт у системі централізованого водопостачання.

Водопостачання буде припинено з 14.00 та орієнтовно до 18.00 за наступними адресами: вул. Білодубрівна; вул. Лесі Українки; вул. Олександра Білана; вул. Біла Церква.

Нагадаємо, що у Богуславській громаді на території Київської області на 16 березня заплановано масштабні відключення електроенергії – причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Богуславської міської ради.

Відомо, що 16 березня в період з 08:30 до 18:30 світла не буде в наступних населених пунктах громади : Богуслав: Миколаївська, Затишна, Андрія Хоменка пров., Андрія Хоменка, Антюшина, Кришталева, Калинова, Гоголя, Затишний, Гранітна , Фабрична, Франка, Заросянська, Стадіонна, Райдужна, Вереснева, Ярова, Сонячна, Лугова, Чехова, Чехова Сковороди пров., Корольова, Мисайлівська, Андрія Зозулі, Перемоги, Богуславка, М. Гризун, Малишко, М. Гризун пров. -2, Перемоги пров., Петра Дорошенка пров. Мазепи, Діамантова, 40 років Перемоги, Івана Мазепи пров., М. Рильського, Світанок, Вербова, Чорних Запорожців, Богуславка пров., Молодіжний, Робоча, Робоча, Карячанський пров., Сагайдачна, Б. Левченко, Шкільна, Марка шлях, Петро пров., Стадіонний, 1 Гаражна, Пшенична, Фруктова, Васильченка, 3 Гаражна, Покровська, Самуся, 6 Гаражна; Розкопанці: Антюшина пров. Ісайки: Заріччя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися