У Київській області змінили рух транспорту: подробиці

В Ірпені на території Київської області покращили рух транспорту

В Ірпені на території Київської області покращили рух транспорту — йдеться про відновлення роботи світлофора на перехресті вулиць Університетська та Тищенка, яке було знищено під час бойових дій із російськими окупантами. Про це повідомив міський голова Ірпені Олександр Маркушин.

За його словами, у цьому мікрорайоні завжди багато юних пішоходів, поряд розташований Ірпінський ліцей №17. Варто враховувати цей факт при плануванні маршруту.

Нагадаємо, що на території Київської області збудують новий міст через річку Ірпінь замість старого, який був зруйнований після початку великої війни. Про це стало відомо із офіційного рішення Кабінету міністрів України, про яке повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Відомо, що погоджено пропозицію про проектування та будівництво мосту через річку Ірпінь для автомобілів на дорозі державного значення Р-30. Під'їзд в Ірпінь буде збудовано на новому напрямку.

За його словами, передбачено, що виконання робіт із проектування та будівництва мостового переходу забезпечується Державним агентством автомобільних доріг на замовлення Служби автомобільних доріг у Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися