На Київщині масово відключили світло: список адрес від ДТЕК

На території Київської області 16 березня запровадили часткові відключення електроенергії через наслідки ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

На території Київської області 16 березня запровадили часткові відключення електроенергії через наслідки ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою енергетичної компанії ДТЕК.

За словами енергетиків, у Бучанському, Обухівському та Фастівському районах введено відключення світла згідно стабілізаційних графіків. Зазначається, що через пошкодження обладнання енергетичні об'єкти не можуть передавати електроенергію всім мешканцям регіону.

Список адрес відключення можна переглянути за посиланням на офіційному сайті ДТЕК.

Нагадаємо, що у Боярській громаді на території Київської області заплановано масштабні відключення світла протягом трьох діб – причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення місцевої влади. За словами енергетиків, ДТЕК проведе ремонт для підвищення надійності електропостачання та запобігання аваріям в електричних мережах. Відбудеться відключення електроенергії в наступних населених пунктах:

15 березня з 10:00 до 17:00 - Тарасівка: пров. Братів Щеглов, Шевченка, Бондарчука, Північний, Героїв Небесної Сотні, Незламності, Боярка: С.Петлюри, Б.Хмельницького, Молодіжна, Яблунева, Княжичі: Воздвиженська, Малютянка: Затишна. 15 березня з 08:00 до 18:00 Боярка: Сагайдачного, Є.Коновальця, Забір'я: Грисюка, Тарасівка: Ніни Майбороди, Нове: Івана Мазепи.

16 березня з 10:00 до 17:00 Боярка: 1 Піщана, Малютянка: Виноградова, Тарасівка: Котляревського, Забір'я: Зелена. 17 березня з 10:00 до 17:00 Боярка: Сільгосптехнікум, Забір'я: Грушевського, Тарасівка: Патріотів, Шкільна, Василя Погрібного пров., Сонячний, Шевченка, Незламності, Б.Хмельницького, І.Вентова, Вентова, Щаслива, Грушева, Залевської, Липова, Сливова, Вишнева, Березова, Черешнєва, Парнікова, Сіверська. , Братів Щеглов, Бондарчука, Київська, Нове: Виноградна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Й

16 березня 2023, 14:01

ДТЕК час бити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися