У Києві врятували цуценя, яке била та поїла горілкою жорстока власниця (ФОТО)

Песик на прізвисько Бабанич тепер має нову сім'ю, а з нею і нове щасливе життя

У Києві поліцейські врятували тримісячне цуценя від жорстокої власниці, яка била тварину та поїла горілкою. Завдяки небайдужості людей, собака на прізвисько Бабанич тепер живе щасливим життям у новій родині. Про це повідомляє поліція Києва.

Минулого місяця інспектори з протидії домашньому насильству Подільського управління поліції Денис Матвіенко та Алла Вангородська-Кроткіх отримали виклик про конфлікт між сусідами у квартирі на вулиці Їжакевича. З'ясувавши ситуацію, інспектори вже збиралися йти, коли почули жалібне скавчання з кімнати заявниці, де панував повний безлад.

Серед розкиданих речей вони побачили маленьке тремтяче цуценя такси, яке виглядало знервованим і переляканим. Жінка відмовилася відповідати на запитання поліцейських про те, чому собака перебуває в такому стані і чи створені для нього належні умови життя.

Від сусідів поліцейські дізналися, що власниця тварини знущалася над цуценям, прив'язувала його до батареї та била. Зловмисниця ніколи не виводила собаку на прогулянку і морила його голодом. Поліція не знайшла в квартирі жодної їжі для цуценяти. Щоб собака не гавкав і не заважав власниці, вона поїла його горілкою. 

За фактом жорстокого поводження з тваринами на зловмисницю склали протокол. Суд оштрафував жінку на 3400 гривень.

Правоохоронці помістили тварину до ветеринарної клініки, де на нього чекало нове випробування – декілька днів лікарі виходжували собаку у боротьбі із важкою хворобою. 

За цей час правоохоронець Денис прив'язався до цуценяти, а коли дізнався, що собаку не повернуть господині, вирішив залишити його собі. Він назвав собаку Бобом і дав йому ласкаву кличку Бабанич. Боб одужав від хвороби і повернувся до щасливого життя.

Нагадуємо, що в Києві відсвяткували День народження котячого лемура на ім'я Байрактар.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися