Метро Києва може змінити систему роботи: подробиці для мешканців

В українській столиці можуть змінити роботу станцій київського метрополітену

В українській столиці можуть змінити роботу станцій київського метрополітену — йдеться про наземну лінію підземки, де місцеві жителі вимагають відкрити додаткові вестибюлі. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була зареєстрована на сайті Київської міської ради.

За словами автора, влада просить відкрити вестибюлі номер 2 на метро "Лівобережна", "Чернігівська" та "Осокорки".

Наразі петиція зібрала 1577 підписів. Щоб її розглянула Київрада, за 38 днів, що залишилися, її мають підтримати 6000 киян.

Нагадаємо, що в українській столиці вже в березні кардинально змінять умови проїзду в київському метрополітені — йдеться про постачання нових вагонів із Варшави. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого на польському порталі Тransport Рubliczny.

Відомо, що київська міська державна адміністрація домовилася з міською владою Варшави про передачу 60 вагонів метро серії 81. Перший поїзд прибуде вже у березні.

Перед поїздкою до Києва вагони буде розібрано. Датчики SOP (система обмеження швидкості), реєстратори, обладнання радіозв'язку та інші пристрої, що не використовуються в Київському метро, – знімуть. Дзеркала та струмоприймачі демонтують під час поїздки, щоб не зашкодити.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися