У Києві сьогодні пролунають гучні вибухи: що потрібно знати громадянам

В українській столиці 17 березня буде чути гучні вибухи — мешканців міста попередили про роботи

В українській столиці 17 березня буде чути гучні вибухи — мешканців міста попередили про роботи. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами чиновників, на північних околицях Києва буде чути вибухи — це буде робота саперів на території району Вишгороду, які знищать вибухонебезпечні предмети. Мешканців закликали зберігати спокій.

Нагадаємо, що у Київській міській військовій адміністрації прокоментували петицію з вимогою скоротити час тривалості режиму комендантської години в українській столиці. Про це стало відомо із коментаря начальника КМВА Сергія Попка журналістам видання ТСН.

За його словами, тривалість обмежень з 23:00 до 5:00, а зараз такі тимчасові рамки обґрунтовані вимогами безпеки громадян та сприяння виконанню бойових чи службових завдань ЗСУ та правоохоронців.

"Ми регулярно переглядаємо питання щодо продовження комендантської години. Але таке рішення про скорочення тривалості комендантської години буде ухвалено лише після того, як КМВА спільно з командуванням Угрупування сил та засобів оборони Києва отримають для цього всі підстави: гарантії безпеки населення, можливість виконувати оборонні заходи, службові, бойові завдання тощо", - сказав Попко.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1177


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися