У Київській області введено масштабні відключення світла: адреси та графік

На території кількох районів Київської області ввели масштабні відключення електроенергії через наслідки ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

На території кількох районів Київської області запровадили масштабні відключення електроенергії через наслідки ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії ДПЕК.

За словами енергетиків, у Бучанському, Фастівському та Обухівському районах регіону відбуваються відключення світла за стабілізаційними графіками погодинних обмежень.

Зазначається, що енергетичні об'єкти не можуть передавати всю необхідну електроенергію через пошкодження інфраструктури. Список адрес та графіки можна переглянути за посиланням на офіційному сайті ДПЕК.

Нагадаємо, що у Боярській громаді на території Київської області заплановано масштабні відключення світла – причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення місцевої влади.

За словами енергетиків, ДТЕК проведе ремонт для підвищення надійності електропостачання та запобігання аваріям в електричних мережах. Відбудеться відключення електроенергії в наступних населених пунктах:

17 березня з 10:00 до 17:00 Боярка: Сільгосптехнікум, Забір'я: Грушевського, Тарасівка: Патріотів, Шкільна, Василя Погрібного пров., Сонячний, Шевченка, Незламності, Б.Хмельницького, І.Вентова, Вентова, Щаслива, Грушева, Залевської, Липова, Сливова, Вишнева, Березова, Черешнєва, Парнікова, Сіверська. , Братів Щеглов, Бондарчука, Київська, Нове: Виноградна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися