У Києві презентували книгу про феномен Володимира Зеленського (ВІДЕО)

У книзі відслідковано феноменальне явище єднання українців навколо свого Президента

У Києві презентували книгу польської журналістки про феномен Володимира Зеленського. Про це повідомляє інформаційний портал "Open for business", передають "Коментарі".

Сьогодні, 17 березня, у Києві презентували книгу "Я тут. Ми тут. Ми всі – це Україна. Феномен Володимира Зеленського".

"25 січня 2022 року український президент не святкував свій сорок четвертий день народження, оскільки провів його на роботі… Зеленського критикували за популізм із самого початку його президентства. Але не цього разу", - йдеться в книзі.

Книгу видав українською мовою видавничий центр "Академія". Авторка книги - польська журналістка, перекладачка та дипломатка Наталя Брижко-Запур. Глибокі знання з питань історії Польщі та України, боротьби двох країн за європейські цінності, політичних рухів та особистостей спонукало авторку до дослідження феномену Президента Зеленського.

Здобувши цінний досвід у 1980-х роках в антикомуністичному опозиційному русі, Наталя присвятила понад 30 років журналістиці, а потім дипломатії. На початку 2000-х років вона працювала радницею у Посольстві Республіки Польща в Києві.

За словами Василя Теремка, керівника проектів видавництва "Академія", книга цікава тим, що вона правдиво відображає феномен єднання українців навколо свого Президента. Яким є нинішній український лідер як людина, як громадянин і як Президент? Хто його друзі, команда, опоненти та вороги? Чому Україна і Росія обрали різні шляхи після розпаду Радянського Союзу? Про це йдеться у спостережливій та аналітичній розповіді польської журналістки.

Книга видана в сучасному та зручному форматі. Вона розповідає про періоди життя Володимира Зеленського, зокрема, перед повномасштабним вторгненням і під час війни.


Читайте также