Комендантську годину у Київській області можуть скоротити

Що треба знати мешканцям регіону

У Київській області продовжили дію режиму обмежень комендантської години. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, режим обмежень продовжили з 19 до 26 березня 2023 року за розпорядженням Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону. У Київській області комендантська година триває щодня з 23:00 до 05:00. На цей час мешканцям регіону заборонено пересуватися на вулицях чи перебувати у громадських місцях.

Винятками є необхідність вийти на вулицю під час повітряної тривоги в укриття. Дозволено пересуватися вулицями під час дії комендантської години працівникам підприємств критичної інфраструктури. Це має бути підтверджено спеціальною перепусткою та документом, що посвідчує особу. В інших випадках пересуватися по вулицям під час комендантської години транспортом або пішки заборонено.

У Київській обласній військовій адміністрації попереджують про дію комендантської години в регіоні щотижня. Водночас, після 26 березня ситуація може змінитись. У Києві в міській військовій адміністрації заявили, що з 26 березня комендантську годину скоротять. Обмеження триватимуть щодня з опівночі до п’ятої ранку. Аналогічні зміни можуть ухвалити й на рівні влади Київської області.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" попередила пасажирів про серію планових ремонтів інфраструктури, що дозволять пришвидшити рух поїздів з Києва та Київської області. Покращувати рух поїздів планують почати з кількох важливих дільниць. Одна з таких дільниць – напрямок маршрутів електрички Фастів — Козятин. На період ремонту усі поїзди на цій дільниці курсуватимуть на 5-25 хвилин пізніше. Це стосується одразу 37 поїздів. З Києва зазнають змін розклади руху низки поїздів в напрямку Рахова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, коли у Києві планують завершити будівництво з’їздів з естакади Дарницького мосту на Дніпровську набережну. Дарницький міст, збудований у 2010 році, з трьома смугами у двох напрямках має суттєвий резерв пропускної здатності і зможе розвантажити сусідні Південний та Міст Патона, які постійно стоять у заторах.

Читайте також, де в центрі Києва на кілька місяців обмежили рух транспорту.

Джерело: https://t.me/kyivoda/8807


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися