На Київщині будують міст на важливій дорозі: подробиці (Фото)

У Бородянці на території Київської області закінчують будівництво нового мосту через річку Здвиж

У Бородянці на території Київської області закінчують будівництво нового мосту через річку Здвиж, який було зруйновано на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів. Про це у Facebook повідомив користувач Павло Авдокушин.

Міст зараз відновлює група компаній RDS. Останні дві 33-мітні балки вже зайняли належні їм місця в конструкції 102-метрової прогонової будови. Рік тому окупанти під час відступу підірвали цей міст. Роботи вже перебувають на завершальному етапі.

Нагадаємо, що у Дарницькому районі української столиці тимчасово обмежили рух транспорту на Дніпровській набережній. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рух буде частково перекрито з 17 березня по 9 квітня — це пов'язано з будівництвом лівобережної розв'язки Дарницького мосту. Для виконання монтажних робіт на осі проїжджої частини Дніпровської набережної встановлять тимчасову опору.

На частині Дніпровської набережної між вулицями Здолбунівською та Причальною буде частково обмежено рух: 18 та 19 березня рух буде організовано однією смугою в кожному напрямку, з 20 березня по 9 квітня працюватиме одна смуга у напрямку просп. Бажана та дві смуги у напрямку просп. Соборності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися