У Києві зміниться проїзд у громадському транспорті: як організують рух

В українській столиці зміниться рух громадського транспорту

В українській столиці зміниться рух громадського транспорту через скорочення тривалості режиму обмежень комендантської години. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що у Києві у зв'язку зі скороченням комендантської години з 26 березня метро та наземний громадський транспорт змінять графік роботи відповідно до часу комендантської години – тобто працюватимуть на годину довше.

Нагадаємо, що у Дарницькому районі української столиці тимчасово обмежили рух транспорту на Дніпровській набережній. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рух буде частково перекрито з 17 березня по 9 квітня — це пов'язано з будівництвом лівобережної розв'язки Дарницького мосту. Для виконання монтажних робіт на осі проїжджої частини Дніпровської набережної встановлять тимчасову опору.

На частині Дніпровської набережної між вулицями Здолбунівською та Причальною буде частково обмежено рух: 18 та 19 березня рух буде організовано однією смугою в кожному напрямку, з 20 березня по 9 квітня працюватиме одна смуга у напрямку просп. Бажана та дві смуги у напрямку просп. Соборності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися