На Київщині змінили час продажу алкоголю: подробиці

У Миронівській громаді на території Київської області змінили час продажу алкогольних напоїв

У Миронівській громаді на території Київської області змінили час продажу алкогольних напоїв – нові правила почали діяти після офіційного розпорядження від 16 березня. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба громади.

Відомо, що з 10:00 до 21:00 у торговельній мережі (магазинах), які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, з 10:00 до 22:00 у закладах громадського харчування, що мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

Заборонити продаж алкогольних напоїв особам у військовій формі та представникам правоохоронних органів, добровольчих формувань територіального товариства, залучених до несення служби, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в українській столиці скоротять час тривалості обмежень комендантської години. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Відомо, що з 26 березня комендантська година буде скорочена — вона триватиме з 00:00 до 05:00 щодня. За словами начальника військової адміністрації Сергія Попка, влада розглянула громадський запит і прийняла рішення.

"Новий період комендантської години дозволить збільшити час руху громадського транспорту для зручності киян та гостей міста. Також скорочення тривалості має сприяти зменшенню соціальної напруги, нарощування виробництва, створенню нових робочих місць. Підприємства сфери обслуговування також зможуть продовжити час роботи", - сказав Попко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


юрий

22 березня 2023, 19:22

нравится

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися