На Київщині надовго відключать воду всьому місту: графік

У Броварах на території Київської області відключать водопостачання усьому місту

У Броварах на території Київської області відключать водопостачання всьому місту цілу ніч із 21 на 22 березня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Броварів Ігорем Сапожком.

За його словами, у зв'язку з проведенням працівниками КП "Броваритепловодоенергія" планових робіт на технологічному обладнанні, в ніч із 21 на 22 березня 2023 року з 00.00 до 06.00. буде припинено водопостачання у всьому місті.

Він закликав мешканців наперед подбати про запас води. Водопостачання у повному обсязі буде відновлено вранці 22 березня.

Нагадаємо, що в українській столиці зміниться рух громадського транспопорту через скорочення тривалості режиму обмеження комендантської години. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що у Києві у зв'язку зі скороченням комендантської години з 26 березня метро та наземний громадський транспорт змінять графік роботи відповідно до часу комендантської години – тобто працюватимуть на годину довше.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися