Зеленський прокоментував удар РФ по Київській області та загибель людей: деталі

Президент України Володимир Зеленський прокоментував удар російських окупантів по Київській області

Президент України Володимир Зеленський прокоментував удар російських окупантів по Київській області дронами-камікадзе Shahed-136, який забрав життя трьох людей. Про це стало відомо із повідомлення, яке глава держави опублікував у Twitter.

За його словами, росіяни випустили понад 20 ударних дронів, а також обстрілювали Україну ракетами та артилерією. Він зазначив, що щоразу, коли хтось намагається почути слово "мир" у Москві, Кремль віддає черговий указ про злочинні удари.

Зеленський заявив, що успіх України наближає світ, а санкції проти РФ реально повертає чинність Статуту ООН.

Нагадаємо, що на території Київської області внаслідок нічної атаки дронів-камікадзе Shahed-136 зафіксовано пошкодження цивільного об'єкта. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що зафіксовано приліт БПЛА до цивільного об'єкту, загинули троє цивільних, ще сім отримали поранення. На місці працює Державна служба з надзвичайних ситуацій, Національна поліція та інші екстрені служби.

Зазначається, що постраждалим надається вся необхідна допомога. Станом на 05:30 ранку пожежу було локалізовано, рятувальники продовжують роботу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися